Jouw BEAUTY behandeling

En wat houdt deze precies in?

In de basis bestaat eigenlijk iedere beauty behandeling uit het reinigen van de huid, verwijderen van onzuiverheden en het modelleren van de wenkbrauwen. Echter bepaalt jouw huidswens en de tijdsduur wat er precies mogelijk is tijdens de behandeling. 

Meer tijd betekent uitbreiding van diverse behandeltechnieken en meer ontspanning!

 

60 minuten 
60 min
62.50

Wil je een mooie en snelle oppepper voor de huid dan is deze behandeling geschikt voor jou!
Bij deze behandeling reinigen we de huid, verwijderen we de dode huidcellen van de huid door het gebruik van een peeling of scrub, onzuiverheden worden verwijderd & de wenkbrauwen worden gemodelleerd.Er word afgesloten met een intensief verzorgend masker i.c.m. een korte massage. 

75 minuten
75 min
77,50

Wil je een licht ontspannen behandeling met mooi resultaat dan is deze behandeling geschikt voor jou! Bij deze behandeling reinigen we de huid, verwijderen we de dode huidcellen van de huid door het gebruik van een peeling of scrub, onzuiverheden worden verwijderd & de wenkbrauwen worden gemodelleerd. Jouw huid word in optimale gebracht met een intens voedend masker terwijl je geniet van diverse massagetechnieken. 

90 minuten
90 min
92.50

Wil je een uitgebreide behandeling en de deur uitlopen met een prachtige glow, dan is deze behandeling geschikt voor jou! Bij deze behandeling reinigen we de huid, verwijderen we de dode huidcellen van de huid door het gebruik van een peeling of scrub, onzuiverheden worden verwijderd & de wenkbrauwen worden gemodelleerd. Jouw huid word getrakteerd op exclusieve producten en luxe massagetechnieken. 

Maak een online afspraak

Plan je afspraak