JOUW Therapeutische BEHANDELING

Met de therapeutische behandelingen wordt uw huid uitgedaagd, op celniveau wordt de huid wakker geschud zodat de huid zelf, samen met een hoge dosis actieve werkstoffen, weer optimaal kan functioneren.Zo wordt de huid van binnenuit verbeterd en ziet de huid er gladder en egaler uit!

Kuurbehandelingen worden alleen uitgevoerd indien u thuis door ons geadviseerde producten gebruikt, alleen op deze manier word optimaal resultaat behaald!

Dermapen Microneedling
1 behandeling
149,-

De DermaPen 4 is dé pen op het gebied van Micro Needling en heeft alles in huis om elke specifieke huidwens professioneel, deskundig en resultaatgericht te behandelen.
De Dermapen maakt gebruik van minuscule naaldjes die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Er worden verticaal kleine kanaaltjes oppervlakkig in de huid gemaakt. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren. Door de prikkeling wordt het natuurlijke herstelproces van de huid benut dat diep in de huid op gang komt. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine.

Microneedling is zeer geschikt voor:
 ◾       rimpels 
 ◾       verstrakking van de huid, ook rond de ogen 
 ◾       verminderen/verwijderen van pigmentvlekken
 ◾       vermindering van couperose
 ◾       (acné)littekens  
 ◾       verfijning van grove poriën  
 ◾       zonbeschadigde huid
 ◾       striae
 
Voor de behandeling wordt een cocktail van werkzame stoffen aangebracht op uw huid, waarna de pen over uw huid bewogen wordt. De behandeling geeft een licht ‘scherp’ gevoel, maar is goed te verdragen. Na het behandelen met de pen word de huid gekalmeerd met een speciaal masker. 
Afhankelijk van het soort huidoppervlak en de soort behandeling zal de huid er roze/rood uit gaan zien. Tevens kan de huid prikkelend en warm aanvoelen.(het gevoel van te lang in de zon hebben gezeten)
Deze verschijnselen zullen na een dag afnemen. Twee tot drie dagen na de behandeling kan de huid wat roder ogen dan normaal. U kunt gewoon uw dagelijkse bezigheden hervatten; de huidreactie valt over het algemeen nauwelijks op voor uw omgeving. 

De aanmaak van bindweefsel is een geleidelijk proces dat zich “onder” het zichtbare huidoppervlak afspeelt en tijd nodig heeft om de gewenste resultaten te bereiken. Na gemiddeld 2-4 weken is er verbetering te zien, het uiteindelijke resultaat zal geleidelijk zichtbaar zijn. Door in kuurverband te behandelen, kan de voortgang van het proces bewaakt worden. Iedere behandeling met de Dermapen zal een boost zijn voor uw huid. Voorafgaand aan de eerste behandeling en tussentijds worden foto’s van de huid gemaakt, zodat de verbetering van uw huid goed gevolgd kan worden.peeling
45 min 

PEELINGS

Peelings zijn vloeistoffen die bestaan uit natuurlijke zuren zoals melkzuur, salicylzuur, glycolzuur, amandelzuur. En onze favoriet retinol. Ze hebben het vermogen om de dode huidcellen te verweken waardoor deze sneller afschilferen. Zo stimuleren we de huid om nieuwe, gezonde cellen aan te maken. Met peelings pakken we huidproblemen aan of verbeteren we de huidconditie.
Elk zuur heeft unieke eigenschappen in de huid. Er zijn peelings die pigmentvlekken verlichten, ontstekingen uitdoven, talgproductie remmen en zelfs de aanmaak van bindweefselvezels stimuleren. Voor elke huid is er een geschikte peeling.
Om de best mogelijke resultaten te behalen, is een goede voorbereiding van de huid op de peeling erg belangrijk. U start na de intake thuis met deze voorbereiding.

De peeling behandelingen zijn gericht op snel resultaat en worden uitgevoerd met intervallen van 2-4 weken dit afhankelijk van het doel van de behandeling.

Prijzen variëren van € 104,- tot oplopend € 149,- 

Teleway  
30 minuten
52,50

Stoort u zich aan ontsierende rode adertjes, ouderdomsvlekken, bloedblaasjes, steelwratjes, teleangiëctastieën, of andere huidoneffenheden? 

Met de Teleway heeft Beautysalon Stralend de oplossing voor u in slechts enkele minuten!  
Veel oneffenheden in de huid kunnen met de Teleway succesvol worden behandeld. In enkele seconden worden de plekjes nagenoeg pijnloos, en nog veel belangrijker, zonder littekens verwijderd. 

Als wij twijfelen aan de huidoneffenheid, dan moet eerst de huisarts of dermatoloog geraadpleegd worden, voordat de behandeling kan plaatsvinden. 

Maak een online afspraak

Plan je afspraak