Vacature

Vanwege het succes en de groei van Beautysalon Stralend zijn wij momenteel op zoek naar een ambiteuze huidspecialiste die ons team wil versterken voor 16 uur per week.

We werken met geavanceerde apparatuur en producten die in de diepere huidlagen werken om een maximale vertraging in het huidverouderingproces te realiseren. De synergie tussen de producten en apparatuur zorgen voor een maximaal haalbaar resultaat. Onze behandelingen en producten hebben allemaal als doel om de huid zelf aan het werk te zetten.

Kwaliteit en service staan bij ons zeer hoog in het vaandel! Wij doen er alles aan om natuurlijke resultaten te behalen en klanten een verwen moment te geven.

Je zult aan de slag gaan met ons aanbod aan huidverbetering zoals de Dermapen4, dermaplaning, beauty angel ( collageenlamp), chemische peelings. Wij werken voor huidverbetering met de mooie merken Cenzaa & Cosmedix. Groot pluspunt als je hier al ervaring mee hebt.

In je werkzaamheden staat de klant centraal. Met goede communicatieve vaardigheden en inlevingsvermogen kan jij bepalen wat het beste is voor de klant en hoe wij voor de klant het best mogelijke resultaat kunnen bereiken met onze behandelingen en producten.

Wat we zoeken:

Gediplomeerd Schoonheidsspecialiste & pedicure
Minimaal 16 per week beschikbaar, ook op zaterdagen en 1 avond in de week
Ambitieus, proactief en professioneel;
Service & sales gericht
Representatief met oog voor details
Passie voor huidverbetering anti-aging & gezonde voeding.                         

Je houdt van masseren. En kan zelfstandig werken.

 

Lijkt het jou leuk om bij ons te werken? Heb jij een enorme passie voor beauty?

Dan horen wij heel graag van jou met een cv en motivatiebrief naar info@beautysalonstralend.nl t.a.v Liza Hanemaaijer of bel voor meer informatie naar: 06-42 70 33 33

 

 

Liza Hanemaaijer

Schoonheidsspecialiste & Medisch pedicure

Mijn naam is Liza, en eigenaresse van Beautysalon Stralend. In 2010 startte ik mijn bedrijf met een duidelijke visie, geen standaard behandelingen maar op maat aangepast aan u als persoon, gegoten in een wellness jasje, want ontspanning in dit drukke leven is ontzettend belangrijk!

Ervoor zorgen dat u als klant met een fijn gevoel en een mooie verzorgde huid de deur uitstapt met het verlangen naar de volgende afspraak is mijn doel!

Naast onderneemster ben ik moeder van 2 dochters, en rijd ik graag paard in mijn vrije tijd.  

Maak een online afspraak

Plan je afspraak