Vacature

 

Lijkt het jou leuk om bij ons te werken? Heb jij een enorme passie voor beauty?

Je zult aan de slag gaan met ons fijne behandel aanbod zoals de Dermapen4, dermaplaning, beauty angel ( collageenlamp), peelings. Wij werken met de merken Cenzaa & Cosmedix. Groot pluspunt als je hier al ervaring mee hebt.

In je werkzaamheden staat de klant centraal. Met goede communicatieve vaardigheden en inlevingsvermogen kan jij bepalen wat het beste is voor de klant en hoe wij voor de klant het best mogelijke resultaat kunnen bereiken met onze behandelingen en producten.

Wat we zoeken:

Gediplomeerd Schoonheidsspecialiste & pedicure
Minimaal 16 per week beschikbaar, ook op zaterdagen en 1 avond in de week
Ambitieus, proactief en professioneel;
Representatief met oog voor details                        

Je houdt van masseren. En kan zelfstandig werken.

Herken jij jezelf hierin?

Dan horen wij heel graag van jou met een cv en motivatiebrief naar info@beautysalonstralend.nl t.a.v Liza Hanemaaijer of bel voor meer informatie naar: 06-42 70 33 33

 

 

Liza Hanemaaijer

Schoonheidsspecialiste & pedicure

Mijn naam is Liza, en eigenaresse van Beautysalon Stralend. In 2010 startte ik mijn bedrijf met een duidelijke visie, geen standaard behandelingen maar op maat aangepast aan u als persoon, gegoten in een wellness jasje, want ontspanning in dit drukke leven is ontzettend belangrijk!

Ervoor zorgen dat u als klant met een fijn gevoel en een mooie verzorgde huid de deur uitstapt met het verlangen naar de volgende afspraak is mijn doel!

Naast onderneemster ben ik moeder van 2 dochters, en rijd ik graag paard in mijn vrije tijd.  

Maak een online afspraak

Plan je afspraak